Lava Electronics Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lava Electronics Aktiebolag är ett företag som finns i Stenungsund. I Lava Electronics Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svantesson, Lars Christian som är född 1969 och har titeln VD, Svantesson, Lars Christian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Lars-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bang, Stein Roar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Sören Rolf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Soppi, Henn Ain som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Kent Ronny som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lava Electronics Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lava Electronics Aktiebolag på telefon 0303-798090.

Bolaget skall bedriva export och import av elektroniska produkter företrädesvis mobilelektronik och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lava Electronics Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lava Electronics Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Stenungsund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lava Electronics Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-13 och Lava Electronics Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lava Electronics Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svantesson, Lars Christian -Svantesson, Lars-Erik

Lava Electronics Aktiebolag har 556353-9138 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.